Gnu (Wildebeest) does not show up in Windows4.9.4

Discussions about the WinBoard protocol. Here you can also report bugs and request new features.

Moderators: hgm, Andres Valverde

Gnu (Wildebeest) does not show up in Windows4.9.4

Postby billzuercher » 13 Jan 2019, 23:19

I can get the figures in line 3 (zebra, bear, spearhead, lion), but for the Gnu I get a blank. I get a blank for non green background figures, as expected.
Has anyone else had a problem with the Gnu icon?
billzuercher
 
Posts: 9
Joined: 30 Oct 2017, 23:56

Re: Gnu (Wildebeest) does not show up in Windows4.9.4

Postby billzuercher » 13 Jan 2019, 23:20

Windows4.9.1 is the version number.
bill zuercher
billzuercher
 
Posts: 9
Joined: 30 Oct 2017, 23:56

Re: Gnu (Wildebeest) does not show up in Windows4.9.4

Postby H.G.Muller » 14 Jan 2019, 17:53

It appears built-in images for Tower, Sword and Gnu were only added to WinBoard after the release of 4.9.1. You can use the development version at http://hgm.nubati.net/WinBoard-AA.zip . This doesn't only have a built-in GNU, but is configured to use external anti-aliased bitmaps for all the XBoard pieces.
User avatar
H.G.Muller
 
Posts: 3147
Joined: 16 Nov 2005, 12:02
Location: Diemen, NL

Re: Gnu (Wildebeest) does not show up in Windows4.9.4

Postby billzuercher » 14 Jan 2019, 23:26

HGM Thanks, I needed this for my GnuPR engine.
Bill Zuercher
billzuercher
 
Posts: 9
Joined: 30 Oct 2017, 23:56


Return to WinBoard development and bugfixing

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests